Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile RP dostane max

Taki KaWai<3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile RP dostane max od riotu? Bo brakuje mi 62rp do klucza a 122 do skrzynki dostal bym te 122? czy raczej 62? I oczywiscie musze cos narysowac tam w paincie lepiej sie postarac? czy cos smiesnzego xD

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Niestety szanowne Rito nie da Ci RP - pisałem kilka razy z nadzieją, nawet o głupie 20-10 rp - noooope.

ezgif.com-resize.gif

Opublikowano

Widziałem przypadki, kiedy Riot dawał 62 RP. Zrób rysunek, a jeśli trafisz na łaskawego Riotera to dostaniesz tą liczbę RP. Jednak na ponad 100 nie liczyłbym, nie ma szans.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Niestety szanowne Rito nie da Ci RP - pisałem kilka razy z nadzieją, nawet o głupie 20-10 rp - noooope.

Nikt cię nie lubi.

Narysuj i napisz, jest szansa że dostaniesz te 62 RP :)

­

Bez nazwy-2.png

Opublikowano

Obojętnie, oni skierują to później do odpowiedniej osoby. Wybierz sobie pytanie do riot games/zarządzanie kontem

Opublikowano

Mi dali dwa razy, bo sie pomylilem w obliczeniach ;p. Najpierw napisz, a oni Ci odpisza co masz narysowac

Jesli chcesz bym zobaczyl co piszesz/odpowiadasz mi napisz na początku posta @DangoPL

Opublikowano

@up Nie działa. Opcja jest jednorazowa, support na 100% ma wgląd do takich rzeczy.

Opublikowano

ktos probowal zrobic tak zeby wyslac 5 razy prrosbe o rp do jednego konta ale inne rysunki ? dziala?

Dzisiaj pisalem do riotu o 3 Marne rp. Podkreślam ze był to 2-gi raz. Kiedyś prosiłem o 20rp (dostałem). Niestety drugi raz nie dostałem :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...